Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » MALLORCA

MALLORCA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge a l'illa de Mallorca en avió i passa 5 dies gaudint de la seva oferta cultural i de les magnífiques platges.

 

Dia 1: Aeroport de Barcelona – Balears

Trobada a primera hora a l’Aeroport de BCN i sortida cap a Palma. Arribada a Palma i un autocar ens acostarà a la capital de l’illa, Palma. Començarem per la seva vista més significativa, la Catedral de Palma. Tot seguit, baixarem cap a la Plaça del Cort, on hi trobarem l’ajuntament, i des d’allà passejarem per veure els principals monuments de la ciutat. Entre ells, destaquen la Plaça Major, el Consolat del Mar, la Llotja,  l’Almudaina o el Convent de Sant Francesc. Tindrem temps lliure per dinar i fer algunes compres. A mitja tarda, l’autocar ens portarà fins al Castell de Bellver, d’estil gòtic català i de planta circular, des d’on tindrem unes magnífiques vistes de la capital de l’illa. En acabat, l’autocar ens portarà cap a l’hotel on ens instal·larem a les habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

Dia 2: Coves del Drach / Porto Cristo

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Manacor-Porto Cristo per visitar les Coves del Drac, una de les atraccions més conegudes de l’illa de Mallorca. Creades gràcies a l’entrada d’aigua de mar, estan formades per 4 diferents coves que formen un conjunt de 2,4km de longitud i 25m de fondària, trobant-hi un llac al fons, de 115x30m. Acabada la visita, anirem fins al centre de Porto Cristo on tindrem temps per dinar. En acabat, tindrem una estona lliure per gaudir de la platja de Porto Cristo. A mitja tarda, tornarem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 3: Valldemossa / Sóller

Esmorzar a l’hotel i anirem cap a la serra de Tramuntana per descobrir el poble de Valldemossa. Aquest poble, situat a 436m d’altitud, és conegut sobretot per la seva cartoixa, així com per l’entorn natural ric en fonts i vegetació. Per la seva cartoixa hi han passat nombroses personalitats com Chopin, George Sand, Ruben Darío o Manuel de Falla. Acabada la visita, farem una volta per aquest pintoresc poble de la Serra de Tramuntana. En acabat, anirem fins a Sóller per dinar i visitar aquest poblet amb passat modernista. A mitja tarda, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos. 

 

Dia 4: Dia lliure

Esmorzar i dia lliure a disposició per a gaudir de la platja i de l’entorn de l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Dia 5: Balears – Barcelona

Esmorzar a l’hotel, recollirem maletes i agafarem l’autocar per anar fins al Port de Palma, on embarcarem en direcció a Barcelona. Dia a bord del ferry. Arribada al Port de BCN, desembarcament i final de viatge.

PREU

Temporada única             443,00€

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Avió BCN - Mallorca amb 1 maleta facturada per persona · Ferry Palma - BCN en acomodació lobby bar · Autocar per als trasllats segons itinerari · 4 nits d'hotel 3*** en règim de mitja pensió · Entrada les Coves del Drach · Entrada a la Cartoixa de Valldemossa · Assegurança mèdica i de responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors